Monique Jansen

Monique Jansen

Monique Jansen

073 – 613 13 45
s-hertogenbosch@capra.nl

M.J.M. Jansen (1988) * In januari 2009 ben ik afgestudeerd als directiesecretaresse/managementassistente * Sinds augustus 2009 werkzaam bij Capra ‘s-Hertogenbosch waar ik met name werkzaamheden verricht voor Amke de Visser.

Ik ben in januari 2009 afgestudeerd aan het Koning Willem 1 College als directiesecretaresse/managementassistent. Tijdens mijn studie heb ik bij verschillende bedrijven stage gelopen om ervaring op te doen. Toen ik klaar was met mijn studie wilde ik graag werken op een advocatenkantoor, maar wilde ook nog doorstuderen in de richting Management, Economie en Recht. Capra kwam op mijn pad en ik kon dit daar combineren. Een leuke baan en toch nog naar school.

Mijn bijzondere aandachtspunt binnen Capra is dat de samenwerking tussen de advocaten en secretaresses heel goed is. Dit is ook heel belangrijk. Als de samenwerking goed is, gaan de stukken ook goed en zorgvuldig naar de klanten. Verder vind ik het belangrijk dat je binnen Capra je ambitie kan uiten. Ik wil graag dingen leren en dit kan ik bij Capra.

Naast mijn werkzaamheden als secretaresse van Amke de Visser, Suzanne van Loon en Esther van Gaal, geef ik leiding aan het secretariaat in de vestiging ’s-Hertogenbosch.

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn studie. Verder houd ik van sporten en een lekker hapje eten met familie en vrienden.

    Geslacht ManVrouw